Poznámky k přehledu:

Koníkov. Jeden z původních 10 chałupniku byl panským hajným. Ve vysvětlivkách к mapě jsou tato jména: Poloviční sedláci: 1. Jakub Vařák, 2. Matěj Sláma, 3. Martin Kalina, 4. Josef Hloušek, 5. Jan Sionek, 6. Frant. Kvičala, 7. Martin Hloušek, 8. Jan Dítě, 9. Martin Sionek, 10. Jan .Stehlík, 11. obec. Vesnice nemá lánských pozemků.

Samotin. Janu Točfousovi ponechal se kus pole 1736 (2 míry 1 achtel, VA mírky) do odvolání bezplatně, než se na něm počne dolo-vati železná ruda. Pavlu Přibkovi přidal se kousek ke Kadorvu u panského lesa. — Ve vysvětlivkách к mapě jsou tato jména: Poloviční sedláci: 1. Michal Točhaus, 2. Pavel Skříbek, 3. Jan Michka, 4. Jan Sláma, 5. Jakub Sláíma, 6. Kristián Nejedlej, 7. Jan Bašta, 8. Melichar Paseka, 9. Michal Wolf, domkář, 10. Šafauk Steiger, domkář, 11. der Jager Václav Čechalovský, 12. obec.. Pouze panské kopaniny. — Podle fase jsou na pasece Samotin itito domkáři: 30. Jan Zafouk, podůlní, 31. Pavel Příbek, uhlíř, 32. Jan Micka, též, 33. Jan Sláma, 34. Jakub Sláma, 35. Kristián Nejedlej, dřevorubci, 36. Jan Bašta, řezník. 37. Jan Paseka, 38. Michal Točfous, 39. Jan Jiří Vašík, nádeníci.

Blatiny. Uitvořen trojí druh chałupniku: 8 větších, 6 středních a 2 menší. — Ve vysvětlivkách к mapě jsou tato jména: Poloviční sedláci: 1. Frant. Penás, 2. Filip Tlustoš, 3. Martin Žák, 4. Frant. Bukáček. 5. Jan Nejedlej, 6. Jan Stehlík, 7. Jan Storkhons (později připsáno Jiří

Heegner), 8. Jakub Veselej, 9. Jan Konvalinka, 10. Jan Plocek, 11. Šimon Bukáček, 12. Jan Neumonn, 13. Jiřík Hegner (později připsáno Gabriel Sfekner), 14. vdova Vašíková, 15. Jan Tlustoš, 16. Jíra Neumoím, 17. Jíra Balabán, 18. obec. Jsou tu pouze panské kopaniny. — Podle řase jsou v pasece Blatiny tito domkáři: 1. Frant. Peňáz, uhlíř, 2. Filip Tlustoš, dřevorubec, 3. Václav Mašin, nádeník, 4. Frant. Bukáček, též, 5. Jan Nejedlej, dřevorubec, 6. Jan Stehlík, též, 7. Jiří Hegner, hamerský kovář, 8. Jakub Veselskej, nádeník, 9. Jan Konvalinka, dřevorubec, 10. Adam Plotzek, nádeník, 11. Šimon Bukáček, též, 12. Jiří Balabán, švec, 13. Jan Neumann, pláteník, 14. Gabriel Stökner, vytahovač drátu, 15. Jakub Vašík, dřevorubec, 16. Jan Tlustoš, krejčí, 17. Jiří Neumann, nádeník. 18. Frant. Bybeir, též.

Krátká. Ve vysvetlivkách к imapě jsou tato jména: 1. Jakub Příhoda, 2. Matěj Štěpánek, 3. Adam Plocek, 4. Michal Sláma, 5. Kristián Sies, 6. Jan Smekej, 7. Tobiáš Sies, 8. Václav Storkhons, 9. Kristián Schier, 10. Martin Greif, 11. Skřivánek, 12. Martin Ermann. — Podlo fase byli v pasece Teplá tito domkáři: 19. Jakub Příhoda, nádeník, 20. Matěj Štěpánek, pokažený tesař, 21. Václav Plocek, nádeník, 22. Kristián Sys, pláteník, 23. Jan Srnský, nádeník, 24. Tobiáš Sys, tavířský pomocník, 25. Václav Hegner, hamerský kovář, 26. Kristián Schier, krejčí, 27. Martin Greil, dřevorubec, 28. Matěj Křivánek, švec, 29. Martip Er m an, havíř.

*) Za tento nový úrok rozhodla se vrchnost, že bude připláceti na kontribuci 18 fryšavským chalupníkům od 1. listopadu 1735 ročně 40 zl. rýn., protože jsou nemajetní a proti jiným chalupníkům mají málo polí a velice špatná, dále pak obci Lišnému roč. 3 zl. za nově založeného panského chałupnica Martina Fixu, protože poplatné louky liäenské sousedí s panskými ke dvoru patřícími.