Menu

Veletrh Infotour a cykloturistika

Největší veletrh cestovního ruchu v Královéhradeckém a Pardubickém kraji VELETRH INFOTOUR A CYKLOTURISTIKA se konal ve dnech 9. a 10. 3. 2018.

          Návštěvníci 19. ročníku veletrhu Infotour a Cykloturistika našli opět ve dnech 9.–10.3.2018 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové nabídky turistických možností  nejen  z celé České republiky, ale již tradičně  přijeli se svými nabídkami  také vystavovatelé ze zahraničí – Polsko, Slovensko, Itálie, Ukrajina.

         Národní ústav lidové kultury se veletrhu aktivně zúčastnil letos poprvé. Prezentováno bylo nejen Muzeum vesnice jihovýchodní Moravy (skanzen) ale i 73. ročník MFF Strážnice, zámek Strážnice či publikační a vydavatelská činnost NÚLK. Zájem z řad návštěvníků veletrhu byl o všechny prezentované a představované aktivity NÚLK.

        Turisticky zajímavá místa nabídly Krajské úřady a Centrály cestovního ruchu všech krajů republiky, pouze s výjimkou Krajského úřadu Karlovarského a Ústeckého kraje. Města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti, nabídky pro cykloturistiku.  Své novinky prezentovaly cestovní kanceláře a agentury.

      Téměř 130 vystavovatelů, velká návštěvnost veřejnosti a atmosféra stého výročí založení republiky – to je hlavní charakteristika letošního ročníku.

Gallery Plugin